Om oss

Vi vill och kan bättre!


Vi på 2U Assistans finns för dig som söker en flexibel och trygg assistansannordnare med indviduellt fokus på just dina behov. 

Vårt motto ”Vi vill och kan bättre” genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar dagligen mot att bli lite bättre. Vi har fokus på att skapa en god kontakt mellan den administrativa personalen och våra kunder och personliga assistenter för att kunna erbjuda en snabb och kvalitativ service. 

Vi besitter både praktisk och teoretisk kunskap inom branschen, vilket garanterar en trygg hantering av personlig assistans. 

Trygghet är ett viktigt ord för oss, vare sig det handlar om våra kunder eller medarbetare. Vi strävar därför hela tiden efter att tillgodose de behov som krävs för att varje arbetsplats har en god arbetsmiljö. Ett led i vårt arbete för att alltid förbättra och utveckla våra tjänster är att vi regelbundet genomför brukar- och medarbetarundersökningar.

Det finns många anledningar varför det är fördelaktigt att välja ett mindre företag. Hos oss är det lätt att få hjälp och servicen blir mer personlig. Dessutom tar vi ansvaret för helheten och jobbar övergripande med familjer. Vi har givetvis tillstånd från IVO, Inspektion för vård och omsorg.

Marcus Laini Bovellan

Verksamhetsansvarig

 

Diar  Mokri

Jurist
via Stockholms juridiska

Zuheir Barwary

Kundansvarig

Susanne Pettersson

Arbetsmiljöansvarig

Ahmed Barwary

Kundansvarig

Tobias Laini

Kundansvarig

Zepure Gengoian

Kundansvarig