Våra tjänster

För oss är det viktigt att dina krav och önskemål kommer i fokus.Vi bidrar med vår kunskap och erfarenhet genom att erbjuda olika tjänster. Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med. Men tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller vill ha mer information om de olika tjänsterna.

Assistans idag?


Om du har ett behov av hjälp från en annan person på daglig basis har du förmodligen rätt till personlig assistans. Assistansen beviljas för att du få en god livskvalitet och ska kunna leva ett så självständigt liv som möjlig. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att få personlig assistans idag.

Juridisk rådgivning


Vi erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning för alla typer av ansökningar inom personlig assistans. Exempelvis ser vi över din möjlighet till assistansersättning eller möjlighet till fler assistanstimmar om du redan har ett beslut. Vi kan även hjälpa till i en rättslig prövning.

Personlig assistans


Det skiljer sig lite åt om det gäller personlig assistans till en vuxen eller ett barn. Dessutom finns det en övre åldersgräns för när personlig assistans kan beviljas.

Hur blir du kund?


Om du vill bli kund hos oss är det en enkel process i tre steg. Det börjar med ett personligt möte. Vi ser sedan till dina behov och skräddarsyr en lösning. Till sist skriver vi ett avtalsuppdrag.

Ekonomi & Budget


Hos oss på 2U Assistans kan du även få hjälp med ekonomiska frågor och budgetering. Vi erbjuder bland annat en individanpassad budget utifrån behov.